Zināšanu telpā «Zikurāts» Ainara Mielava akustiskais koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Piektdien, 15. decembrī plkst. 20 zināšanu telpā «Zikurāts» notiks Ainara Mielava akustiskais koncerts. Skanēs dziesmas no dažādiem dziedātāja daiļrades posmiem, kā arī nedaudz piemirstas, tradicionālas latviešu dziesmas. Koncertā ar ģitāru akomponēs Aigars Voitišķis, informē Edgars Bērziņš, zināšanu telpas «Zikurāts» pārstāvis.

Mielavs mūzikā darbojas jau kopš 1987. gada - ir viens no grupu «Jauns Mēness» un «Mielavs un pārcēlēji» dibinātājiem un to solists. Atšķirībā no jaunības gadu «Jauna Mēness» baltu roka enerģiskā skanējuma 2005. gadā dibinātā grupa «Mielavs un pārcēlāji» izpilda mierīgu un lirisku mūziku. Lai gan abu grupu darbības laikā tiek izdoti kopā 12 albumi, mūziķim ir arī veiksmīga vairāku gadu solokarjera, kas tautā ir pazīstama ar tādām dziesmām kā «Atpogā manu kreklu», «Labradors» un «Tu saviļņoji mani». 2016. gadā A. Mielavam apvienojoties ar Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pūšamo instrumentu meistariem, Latviju pāršalca jauns stāsts - apvienība «Mielavs un taurētāji». Piešķirot tautā mīlētām dziesmām jaunu aranžējumu, tiek radīts prieka un pārsteiguma pilns orķestris.

«Es rakstu vārdus, saceru melodijas un dziedu, jo meklēju savējos. Cilvēkus, kas domā, jūt un tic līdzīgi. Viņus atrodot, es domāju, jūtu un ticu vairāk. Un ticu, ka ar atrastajiem notiek tas pats,» klausītājus uzrunā A. Mielavs.

Zikurāts ir zināšanu telpa, kurā notiek lekcijas, semināri, sesijas, kā arī izklaides pasākumi cilvēka fiziskās un garīgās veselības veicināšanai. Zikurāts ir tapis, pateicoties domubiedru grupas vēlmei uzsvērt zināšanas un cilvēku savstarpējās attiecības kā sociālas izaugsmes pamatu. Minētais tiks panākts, organizējot sabiedriskos pasākumus, piesaistot Latvijā atzītus speciālistus un sadarbojoties ar citām līdzīga profila organizācijām. Gada garākajos vakaros Zikurāta pasākumi notiks iekštelpās Bruņinieku ielā 36, savukārt vasarās ir paredzēti izbraukuma semināri Latvijas teritorijā.

Biļetes ir pieejamas iepriekšpārdošanā elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē «Bezrindas». Līdz 26. novembrim biļetes pieejamas par īpašu cenu.

zikurats.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu