Sākas «The Sound Poets» akustisko koncertu ziemas sērija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar koncertu 1. decembrī Alūksnes kultūras centrā sāksies grupas «The Sound Poets» akustisko koncertu «Joprojām» ziemas sērija, kuras ietvaros ar 11 koncertiem mūziķi apceļos visu Latviju.

Turpinājumā apvienība viesosies Rēzeknes «Gorā» 2. decembrī, ar diviem koncertiem koncertzālē «Valmiera» 3. decembrī, Talsu tautas namā 8. decembrī, Gulbenes kultūras centrā 9. decembrī, Smiltenes pilsētas kultūras centrā 10. decembrī, Liepājas «Lielajā dzintarā» 15. decembrī, Bauskas kultūras centrā 16. decembrī, bet galvaspilsētā grupa uzstāsies 5. decembrī «VEF Kultūras pilī» un 6. decembrī LNB Ziedoņa zālē.

Oktobrī grupa digitālajās mūzikas platformās izdeva akustisko koncertalbumu «Joprojām», kas ierakstīts pavasarī, kad notika programmas pirmie koncerti. Šajās performancēs ansamblis savu muzikālo materiālu izpilda pieklusinātā versijā, izceļot melodijas un atsakoties no efektiem, tādējādi radot intīmu un pieklusinātu atmosfēru.

Atlikušās biļetes uz koncertiem pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu