«Skumju akmeņu» dalībnieku jaunā grupa «S.A.D.» izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2. decembrī plkst. 21 Vecrīgas klubā «Depo» (Vaļņu ielā 32) tiks prezentēts grupas «S.A.D.» debijas albums «Pirms vētras». Pasākumā kā īpašie viesi uzstāsies grupa «Careless Afterlife».

Grupu «S.A.D.» («Skumju akmeņu dārzs») dibinājuši leģendārās grupas «Skumju akmeņi» dalībnieki Ivars Blūms (basģitāra, dziesmu teksti) un Kaspars Pupa (ģitāra, balss partijas, aranžija), piesaistot talantīgo jauno vokālisti Leldi Mucenieci un grupas «Catalepsia» bundzinieku Krišjāni Purenu. «S.A.D.» muzikāli ietekmējies no tādiem mūzikas žanriem kā «dreampop» un «nugaze».

Foto: Publicitātes

«S.A.D.» debijas albumā ir desmit dziesmas latviešu valodā, kas radītas laikā no 2015. līdz 2016. gadam, ierakstītas 2017. gada pavasarī skaņu inženiera Kārļa Šteimaņa studijā «KS Records» un māsterētas 2017. gada rudenī «New Alliance East Mastering» studijā Kembridžā, Masačūsetsas štatā, ASV.

Albuma pirmais singls «Nakts sapņi» publiskots šā gada 27. oktobrī un ir atrodams Radio NABA LV TOP 10. Vietnē «Youtube» publiskoto dziesmas videoklipu veidojis režisors Reinis Audariņš.

Albumā iekļautas arī iepriekš «Radio NABA» un «Radio SWH» raidījumā «Priekšnams» skanējušās dziesmas «Rudens atnācis» un «Laimes mirkli, paliec te» jaunās versijās.

Albums pieejams tradicionālā CD formātā, un to ir iespējams bez maksas noklausīties grupas «Bandcamp» lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu