Pašmāju metāla apvienība «Eschatos» izdod EP, aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju eksperimentālā blekmetāla (black metal) apvienība «Eschatos» laidusi klajā savu jaunāko EP ierakstu «MÆRE». Tajā iekļautas divas dziesmas - «Luminary Eye Against the Sky» un «The Night of the White Devil (Part I, II & III)», kuru kopgarums ir mazliet vairāk nekā 23 minūtes.

Ieraksts tapis Latvijā, «Hodila Records» un «Eschatos» studijās, to miksējis Mārtiņš Platais un «UxCx Productions», bet māsterēšanu veicis atzītais zviedru smagās mūzikas producents Dens Svano. Tapšanā piedalījies arī perkusionists un grupu «Omerta» un «Afroambient» dalībnieks Einārs Latiševs, savukārt albuma vizuālo noformējumu veidojusi franču māksliniece Vita Ivantcha. Dziesmai «Luminary Eye Against the Sky» drīzumā gaidāms arī videoklips, kurā galveno lomu tēlo aktieris Juris Strenga.

Jaunais albums pieejams visos populārākajos straumēšanas servisos, kā arī vietnē Bandcamp.

«Eschatos» darbojas Kristiāna Kārkliņa - vokāls, Edgars Gultnieks - ģitāra, Mārtiņš Platais - ģitāra, Tomass Beķeris - bass, Edvards Percevs - bungas, Marko Rass – bungas.

Grupa izveidota 2012. gadā un līdz šim izdevusi divus albumus – «Hierophanies» (2013) un «The Grand Noir» (2015), ko augsti novērtējuši tādi pasaulē pazīstami smagās mūzikas portāli un blogi kā «Decibel magazine», «Angry Metal Guy», «Distorted Sound Magazine» un citi. Albums «The Grand Noir» sadarbībā ar ASV ierakstu izdevniecību izdots arī vinila formātā.

Albuma prezentācija notiks ceturtdien, 14. decembrī, Ģertrūdes ielas teātrī. Kā īpašie viesi uzstāsies grupa «Das Sonntags Legions», kurā apvienojušies dalībnieki no tādām grupām kā «Soundarcade», «Tesa», «Inokentijs Mārpls» un citām.

Durvis plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 19:45.

Biļetes nopērkamas ticketshop.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu