«Mesa» izziņo projekta jaunākā albuma koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Mesa» projekta autors un idejiskais līderis Gatis Irbe izziņo projekta nākamā gada koncerturneju, kas norisināsies trijās Latvijas pilsētās - Valmierā, Rīgā un noslēgsies ar lielu koncertu Liepājā.

«Šis ir jau otrais projekta «Mesa» albums, kas burtiski pirms nedēļas ir iznācis, un esmu patiesi lepns un laimīgs, jo redzu, ka mans un manu kolēģu darbs jau šobrīd ir augstu novērtēts, jo albuma digitālās versijas lejupielāde, kas notiek labdarības projekta mesarmesa.lv interneta vietnē, ir sasniegusi vērienīgus apjomus un turpina strauji progresēt,» tā par nule izdoto albumu saka Gatis Irbe.

Turpinot pirmā «Mesa» albuma tradīciju, arī otrajā studijas albuma «II» tapšanā dziesmās ir piedalījušies vairāki viesi. Viņu vidū ir Renārs Kaupers, Intars Busulis, etnoansamblis «Tautumeitas» un citi, bet visa albuma mūzikas producents ir Arstarulsmirus, piešķirot tam bagātīgi muzikālu skanējumu.

«Nākošā gada pavasara koncertu sērijā aicināšu piedalīties nu jau abu «Mesa» albumu viesmāksliniekus, jo programmā paredzēts izpildīt arī iepriekšējā albuma dziesmas un katrā no pilsētām veidot nedaudz saturiski atšķirīgu programmu, tādējādi veicinot interesi apmeklēt visus trīs koncertus, un kā noslēdzošo esam izvēlējušies tieši Liepājas pilsētas LOC arēnu, kur paredzēts grandiozs sērijas GALA koncerts,» turpina Gatis Irbe.

Koncerti norisināsies:

29.03.2018. – Valmierā, koncertzālē «Valmiera»,

12.04.2018. - Rīgā, koncertzālē «Palladium»,

21.04.2018. – Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra arēnā.

Dziesmas no abiem studijas albumiem koncertos skanēs dzīvajā izpildījumā.

Biļetes uz koncertiem nonāks tirdzniecībā pirmdien, 11.12.2017., plkst.10:00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv .

Jau otro gadu projekts «Mesa» tiek sākts ar labdarības akciju, kurā pirms albuma fizisko kopiju nonākšanas veikalu plauktos to var iegādāties, klausītājam pašam nosakot savu cenu, labdarības kampaņā «Mēs ar Mesa», kur visi iegūtie līdzekļi tiek ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem.

mesarmesa.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu