«Instrumenti» laiž klajā albumu «Atkala»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Ceturtdienas vakarā topošajā mākslas centrā «Zuzeum» grupa «Instrumenti» atzīmēja sava ceturtā studijas albuma «Atkala» izdošanu ar sešu no albumā iekļautajām desmit dziesmām dzīvo izpildījumu vairāk nekā 800 grupas atbalstītāju un draugu priekšā.

Pasākuma laikā grupas «Instrumenti» mūziķus par albuma tapšanas gaitu un nākotnes plāniem iztaujāja Gustavs Terzens, kuram improvizētā sarunu šova studijā starp dziesmām pievienojās ne vien Reinis Sējāns un Jānis Šipkēvics, bet arī «Instrumentu» dziesmu līdzautors un līdzproducents Gatis Zaķis, kā arī režisors Uģis Olte, kurš radījis arī videoklipu «Atkala» otrajam singlam «Dienas nakts sakari».

«Instrumentu» minikoncertā vakar uz skatuves grupai pievienojās arī mūziķi Matīss Čudars, Rūdolfs Dankfelds un Valters Sprūdžs, kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas pūtēju orķestris.

Par «Instrumentu» svinīgā pasākuma goda viešņu uzskatāma izcilā latviešu gleznotāja Džemma Skulme, kura ir albuma «Atkala» noformējumā iekļauto gleznu autore.

Albums «Atkala» tirdzniecībā nonāk šodien, 8. decembrī, un tas iegādājams un noklausāms arī visos lielākajos digitālajos mūzikas tirdzniecības un straumēšanas servisos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu