«The Ludvig» debijas albumu plāno izdot rudenī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Šorīt, viesojoties LTV «Rīta Panorāmā», pašmāju dziedātājs ar skatuves vārdu «The Ludvig» (Jēkabs Ludvigs Kalmanis) atklāja, ka debijas albumu gatavojas laist klajā šā gada rudenī.

«Šim gadam mans plāns ir tā pacietīgi, lēnām un kvalitatīvi strādāt pie sava solo albuma un turpināt rakstīt dziesmas, kā jau es to daru, un filmēt videoklipus. Es ceru nonākt pie albuma līdz savas pilngadības sasniegšanai. Ja kāds nezina, tas būs 12. oktobrī,» atklāj Ludvigs. «Ceru, ka līdz tam laikam man izdosies sakopot daudz labu dziesmu, kuras patiks visiem.»

ltv.lsm.lv

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā Ludvigs publiskojis pagājušajā vasarā tapušās dziesmas «The Stars Collide» videoversiju. Jaunās dziesmas autors ir «The Ludvig»; to producējis Jānis Ķirsis. Dziesmas videoversiju veidojis režisors Ritvars Bluka.

«The Stars Collide» ir veltījums viņa tētim, un tās galvenais vēstījums ir stāsts par apņemšanos.

Atgādinām, ka viņa tēvs Dāvis Kalmanis tikai divas dienas pēc Ludviga veiksmīgā starta šovā «Supernova» gāja bojā autoavārijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu