«Latvian Blues Band» izdod koncertalbumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grupa «Latvian Blues Band», kas pagājušo gadu lielākoties pavadījusi koncertējot festivālos un klubos Eiropā (Vācijā, Šveicē, Norvēģijā un Polijā), ierakstījusi koncertu no Rīgas svētkiem, kas tiks izdots kompaktdiska formātā. Grupa plāno jau nākamo studijas albumu un dalību otrajā «R&B Blues» festivālā.

Starp Eiropas pilsētu turnejām ierakstīts koncerts tepat Rīgas svētku laikā 19. augustā Krastmalā. Rīgas svētku laikā tapušā koncerta albumā «Latvian Blues Band Live at the Riga City Festival» dzīvajā izpildījumā skanēs vēl neierakstītas dziesmas no iepriekšējiem albumiem, atsevišķas dziesmas neierastā un jaunā aranžējumā, kā arī vēl nedzirdētas kompozīcijas.

Ieraksts miksēts Latvijā un māsterēts ASV, Masačūsetsā.

Foto: Publicitātes

Arī 2018. gadā grupai plānota aktīva darbība. Februāra sākumā «Latvian Blues Band» sniegs četrus koncertus Latvijā un Lietuvā kopā ar populāro blūza un soula mākslinieku Big Daddy Wilson (ASV). Pašlaik norit sagatavošanās jaunā studijas albuma ierakstīšanai un otrā «R&B Blues festival» plānošana, kas 16. jūnijā norisināsies Ropažu estrādē.

Līdz ar festivālu iesāksies grupa jaunā CD prezentācijas izbraukuma koncerti Polijas, Vācijas, Austrijas, Šveices, Dānijas klubos un festivālos.

Albuma prezentācija notiks 1. februārī restorānā «Moonshine».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu