Mednis: «Kad biju komā, šķita, ka Dievs ar mani ampelējas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Februārī apritēs septiņi gadi, kopš tautā mīlētās popgrupas «Odis» solists Arnis Mednis pārcieta asinsizplūdumu galvā, 13 dienas bija komā, taču izķepurojās un turpina smago ārstēšanās kursu, lai 100% atgūtu sākotnējo veselību. Intervijā žurnālam «Veselība» viņš atklāj, ka viens no galvenajiem motivatoriem, lai atkoptos no ķermeņa kreisās puses paralīzes, bija viņa dotais solījums meitai. «Solīju meitai pats saviem spēkiem atnākt uz izlaidumu,» viņš stāsta, un apliecina, ka to arī izdarījis.

«Man lielākā motivācija atkal piecelties pēc operācijas no ratiņkrēsla bija meitai dotais solījums, ka uz viņas izlaidumu ieradīšos paša spēkiem, atnākšu savām kājām. Tāpēc pūzdams, elsdams un trīcēdams vingroju un trenējos, līdz beigu beigās, tikai izmantodams kruķi, tiku līdz Mākslas akadēmijai un meitas izlaidumā varēju būt klāt,» tā intervijā žurnālam atklāj Mednis.

Viņš arī atklāti stāsta par pašu liktenīgo 2011. gada 22. februāra dienu, kad šķita, ka «pēdējā stundiņa ir klāt».

Viņš atceras kā nonācis slimnīcā. «Gatavošanos operācijai atceros tikai daļēji, taču sajūtu, ka gan pēc pamošanās, gan vēl operācijas laikā vairākas reizes gandrīz nonācu viņsaulē, - to gan. Bet, kad gulēju komā, tad tik gāja vaļā! Šķiet, tobrīd es izvandījos pa visiem visumiem, paviesojoties gan viņsaulē, gan atgriežoties atpakaļ. Un tur bija tādas filmas! Šķita, ka Dievs burtiski ampelējas ar mani - ahā, tev liekas, ka tev ir laba humora izjūta? Tagad paskaties uz šo un redzēsi, kāda ir man!»

Mednis ir atsācis muzicēt, un pievērsies latviešu tautasdziesmu aranžēšanai.

Interviju ar Arni Medni lasiet žurnālā «Veselība».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu