«Muzikālajā bankā» uzvar Busuļa un Lāča «Nākamā pietura - depo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdien netradicionāli Latvijas Radio mājā norisinājās populārā Latvijas Radio 2 kanāla dziesmu aptaujas «Muzikālā banka» fināls. Tajā laurus plūca Intars Busulis ar dziesmu «Nākamā pietura - depo» (Māras Zālītes vārdi), kas iekļauta pagājušogad izdotajā mākslinieka studijas albumā «Nākamā pietura» (skat. recenziju).

Jau ziņots, ka pēc Latvijas Radio līgumsaistību pārtraukšanas ar Ventspils pilsētu ceremonijas fināls vairs nevarēja notikt šajā Kurzemes pilsētā. Tomēr, neskatoties uz to, ka ceremonijas auditorija zaudējusi iespēju to vērot televīzijā, mūziķu atsaucība bija liela. Tiešraide norisinājās gan LR2 kanālā, kur mūziķi arī sniedza improvizētus priekšnesumus, gan arī kanālā «Pieci.lv», kur notika alternatīvā tiešraide ar TVNET mūzikas ekspertu Jāni Žildi, dīdžejiem Karmenu Stepanovu un Aleksi Vilciņu.

Grupa «Prāta vētra» ar dziesmu «Tevis dēļ» palika 2. vietā, bet Dons ar «Pa ceļam» - numur 3.

Pēc ceremonijas mūziķi kopīgi baudīja īpašu «Muzikālās bankas» torti.

I.Busulis ar torti
I.Busulis ar torti Foto: TVNET

Ar pasākuma norisi apmierināts ir Latvijas Radio 2 direktors Armins Ronis: «Paldies visiem Muzikālās Bankas klausītājiem un īpaši tiem, kas ar savu balsi atbalstījuši savu dziesmu. «Dziesma vieno» bija šī dziesmu fināla moto, un šodien mēs piedzīvojām daudzus emocionāli piesātinātus mirkļus, kad radio skanoša dziesma vienoja gan Latvijā iemīļotākos mūziķus, gan aptaujas līdzjutējus. Paldies visiem Muzikālās Bankas balsotājiem, mūziķiem un Radio lieliskajai komandai. Šodien mēs piedzīvojām daudzus emocionāli piesātinātus mirkļus un pieredzējām, ka pa radio skanoša dziesma patiešām vieno!»

Visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes, kuras šoreiz pasniedza mūziķi cits citam, jo vietas tika nosauktas izlozes kārtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu