Jauns vārds mūzikā: Valērija Kravale

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicātes

15. februārī «Lokal House», Rīgā, notiks jaunās pašmāju mūziķes Valērijas Kravales mūzikas video «Everything» prezentācijas koncerts. Valērija par godu video iznākšanai ir sagatavojusi speciālu mūzikas programmu, ar kuru sniegs koncertus Latvijā, Lietuvā un Nīderlandē. Kravale ir jaunā latviešu mūziķe no Jelgavas, kura 2017. gada novembrī izdeva savu pirmo EP «Stuck In Melancholy», kas klausāms Spotify, iTunes un Youtube. Mūziķe ir sniegusi koncertus Rīgā, Jelgavā, kā arī dzīvojusi un ierakstījusies mākslas rezidencē Cīravā ar fonda «Cita abra» atbalstu.

Pašlaik māksliniece dzīvo un rada Nīderlandē, kur turpina ierakstīties un sadarboties ar mūziķiem no Hāgas Karaliskās konservatorijas.

««Everything» ir mana filozofija un sajūtas par sabiedrību un cilvēka novietojumu modernajā pasaulē. Esmu bieži sastapusies ar cilvēku pārliecību par savu pārākumu, un ar klipu vēlos izteikt savu kluso protestu,» tā Valērija atsaucas par jauno sniegumu, ko veidojusi kopā ar ceļotāju un videomākslinieku Tomasu Bakēvicu.

Mūzikas video piedalījās Dins Dāvids Ozols, stilu veidojusi Annija Kraukle. Aizkadrā asistējusi Emīlija Kolča, bet par ierakstu rūpējies un palīdzējis Rihards Lībietis.

17. februārī Valērija kāps uz kafejnīcas «Omas briljants» skatuves kopā ar draugiem, bet akustiskās skaņās Valēriju varēs dzirdēt mūzikas video prezentācijas dienā - 15. februārī - Lokal House, Rīgā. 13. februārī Valērija sniegs koncertu Šauļos, Lietuvā un 16. februārī Valmieras «Citādā bārā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu