Prognozē, ka nākamie «Supernovas» finālisti būs Madara un Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šo sestdien, 10. februārī, norisināsies otrais «Supernovas» pusfināls. Atšķirībā no pirmā pusfināla šajā ir divi izteikti līderi. Saskaņā ar straumēšanas platformas «Spotify» datiem un bukmeikeru Betsafe prognozēm vislielākās izredzes tikt uz finālu ir Madarai ar dziesmu «Esamība» un Markum Rivam ar dziesmu «This Time». Šāds otrā pusfināla iznākums novērtēts ar attiecīgi 74% un 71% iespējamību.

Pirmie septiņi konkursa dalībnieki jau pagājušajā nedēļas nogalē stājās stingrās žūrijas un skatītāju priekšā. No pirmā pusfināla tālāk devās Liene Greifāne un Edgars Kreilis.

Atšķirībā no iepriekšējā pusfināla straumēšanas platformā «Spotify» pirms gaidāmās uzstāšanās ir izvirzījušies divi izteikti līderi - Madara ar dziesmu «Esamība» un Markus Riva ar skaņdarbu «This Time». Zināmas bažas gan raisa iespējamība, ka «Supernovas» veterāns Markus Riva nespēs «dzīvajā» izpildīt savu dziesmu tikpat veiksmīgi, cik ierakstā.

Kopā ar M. Rivu un Madaru uzstāsies grupa Hypnotic ar dziesmu «Pray», muzikālā apvienība «In My Head» ar dziesmu «Sunset», Ritvars ar skaņdarbu «Who’s Counting?», Monta ar dziesmu «1000 Roses» un apvienība «Riga Reggae» ar skaņdarbu «Stop The War U2», kuriem saskaņā ar bukmeikeru izteiktajām prognozēm ir vismazākās iespējas tikt uz finālu.

Dziedātājs Markus Riva
Dziedātājs Markus Riva Foto: Edijs Pālens / LETA

Saskaņā ar izmaiņām konkursa nolikumā žūrija izvēlēsies vienu konkursa dalībnieku, kuram piešķirs iespēju cīnīties finālā, kaut gan pusfināla atlase nav izturēta. Tādēļ papildus prognozēm par otrā pusfināla dalībnieku iespējām tikt līdz fināla atlasei bukmeikeri izteikuši savas prognozes saistībā ar kāda pirmā pusfināla dalībnieka iespējām saņemt Wild Card. Ņemot vērā, ka abi pārējie pusfināli ir izteikti spēcīgāki, iespējamība, ka kādam no pirmā pusfināla dalībniekiem tiks piešķirta Wild Card, ir tikai 29%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu