«Supernovas 2018» finālā iekļūst arī Laura Rizoto un Lauris Valters

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Rīgas Kinostudijā sestdienas vakarā notika autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» trešais pusfināls, no kura tālākai cīņai finālā par ceļazīmi uz lielo Eirovīziju iekļuva divi mākslinieki - brazīliešu izcelsmes latviete Laura Rizoto (Laura Rizzotto) un bijušais grupas «Ēnas» solists Lauris Valters.

Par biļeti uz lielo konkursu Portugālē cīnījās arī Jenny May, Ed Rallidae, Katrīne Lukins, Mionia un «Kris & Oz».

Atgādinām, ka konkursa pirmajā pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne un Edgars Kreilis, bet otrajā pusfinālā - mūziķi Madara, Ritvars un Markus Riva, iegūstot tiesības piedalīties konkursa finālā un turpināt cīņu par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē.

«Supernovas 2018» pusfinālu uzvarētāji tiek noteikti, apkopojot balsošanas rezultātus, ko veido skatītāju balsojums pa tālruni un sūtot īsziņu, balsojums «Supernovas» mājaslapā, unikālie dziesmu klausījumi mūzikas straumēšanas platformā «Spotify», kā arī žūrijas vērtējums.

«Supernovas 2018» uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru pērn pie televīzijas ekrāniem noskatījās 220 miljoni skatītāju Eiropā un pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu