Bukmeikeri «Supernovas» finālā prognozē uzvaru Laurai Rizoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vīksna

Sestdien, 24. februārī, norisināsies konkursa «Supernova 2018» fināls. Sporta totalizators «11.lv» prognozē, ka uzvaras laurus plūks un iespēju pārstāvēt Latviju uz «Eirovīzijas» starptautiskās skatuves iegūs latviešu izcelsmes brazīliete Laura Rizoto (Laura Rizzotto), kura ar savu dziesmu «Funny Girl» pārliecinoši triumfēja trešajā pusfinālā.

Kā ikkatru gadu, bukmeikeri ir nākuši klajā ar savām «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases prognozēm, saskaņā ar kurām latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātājas un dziesmu autores Lauras Rizoto izredzes uz triumfu ir novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 3.00, kas atbilst 28% varbūtībai.

«Lai arī Laura ir tikai 23 gadus veca, viņai jau ir milzīga pieredze un maģistra grāds mūzikas lauciņā. Uzstāšanās pusfinālā bija ļoti pārliecinoša, vokāls iespaidīgs, apburošs šarms un Eirovīzijas skatuvei piemērots skaņdarbs,» stāsta sporta totalizatora vadītājs Toms Piliksers. «Par izredzēm sasniegt finālu liecināja arī jau janvārī sociālajā vietnē «YouTube» ievietotās dziesmas video rullīša ārkārtīgi lielais skatījumu skaits. Tāpēc nebija pārsteigums, ka tieši viņa vienīgā no visiem trim pusfinālu dalībniekiem spēja uzvarēt gan skatītāju, gan žūrijas balsojumā.»

Foto: Jānis Vīksna

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem konkurence uz uzvaru solās būt ļoti sīva, jo visai labas iespējas iegūt ceļazīmi uz Lisabonu būs arī Edgaram Kreilim ar dziesmu «Younger Days» un grupai «Sudden Lights» ar skaņdarbu «Just Fine». Šo abu pretendentu izredzes tiek vērtētas līdzīgi – ar 18% varbūtību (likmes koeficients 5.00). Turpat blakus arī ir Lauris Valters (14% / 6.00) un Markus Riva (11% / 8.00).

«Skatītāju balsojumā Edgara Kreiļa priekšrocība noteikti būs iegūtā popularitāte ar dalību tādos TV šovos kā «Koru kari 3», «Ghetto faktors» un «X faktors». Tikmēr «Sudden Lights» finālu sasniedza, pateicoties žūrijas piešķirtajam īpašajam ielūgumam, bet neaizmirsīsim, ka šī grupa savā pusfinālā triumfēja skatītāju vērtējumā, kas var lieti noderēt finālā,» norāda Piliksers. «Kopumā jāatzīst, ka bukmeikeriem nācās krietni nopūlēties ar likmju koeficientu izveidošanu, jo neatceros, kad vēl būtu bijis tik līdzīgs vērtējums pirms nacionālās fināla atlases.»

Uzvarētājs tiks noteikts skatītāju un žūrijas vērtējumā proporcijā 50% pret 50%. Ja balsojumā dalībnieki ierindojas vienā vietā, tad augstāku vietu kopvērtējumā iegūs tas dalībnieks, kurš saņems augstāku žūrijas novērtējumu. Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 12. maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu