Uz lielo Eirovīziju Portugālē brauks Laura Rizoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Šovakar Latvijas Televīzijas 1. kanālā (LTV1) tiešraidē norisinājās autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» fināls, kurā beidzot tika noskaidrots konkursa uzvarētājs un Latvijas pārstāvis starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam. Skatītāji ar savu balsojumu lēma, ka uz Portugāli jādodas latviešu-brazīliešu dziedātājai Laurai Rizoto (23) ar dziesmu «Funny Girl». Apsveicam!

Rizoto aiz sevis finālā atstāja citus septiņus dalībniekus - Lieni Greifāni, Edgaru Kreili, Madaru, Ritvaru, Marku Rivu, Lauri Valteru un grupu «Sudden Lights»

Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: LTV

Interesanti, ka Rizoto ir latviešu aviatora izgudrotāja, lidotāja un lidmašīnu konstruktora, žurnālista Herberta Cukura mazmazmeita, kura dzīvo un strādā Ņujorkā, bet tagad aktīvi apgūst latviešu valodu.

Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: LTV

Dziedātāja bija izvērtējusi žūrijas ieteikumus, dziesmā iesaistīt bekvokālistus.

«Vakara Ziņas» ziņo, ka Laura Rizoto šobrīd īrē dzīvokli Rīgas centrā kopā ar vecākiem - mammu Adrianu Rizoto un tēvu Udolfo Rizoto.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 12. maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

Latvija Eirovīzijā startēs otrajā pusfinālā, 10. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu