Reperis Fakts publicē EP «Vilki» un dodas Latvijas koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju hiphopa izpildītājs un producents Fakts (Jānis Šmēdiņš) šonedēļ laidis klajā jaunu minialbumu (EP) «Vilki», kurā apkopoti jaunākie singli un līdz šim nedzirdētas kompozīcijas. Sakarā ar jauno albumu Fakts izziņojis arī Latvijas koncertturneju «Latvijas vilki», kuru atklāja šajā nedēļas nogalē Saldū. Kopumā tūrē paredzēti septiņi koncerti dažādās Latvijas pilsētās.

Jaunā minalbuma tapšanā piedalījušies viesmākslinieki - «Supernova 2018» finālists un šova «X Faktors» dalībnieks Edgars Kreilis, jaunā un talantīgā dziedātāja Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča (Patrisha) un mūziķis Pēteris Upelnieks. Divas no minialbumā «Vilki» klausāmajām dziesmām tapušas jau debijas albuma «Vainīgs tu» laikā, taču dažādu iemeslu dēļ debijas plates sarakstā nav iekļautas un nu kļuvušas par pamatu minialbumam.

Līdz ar minialbumu publicēts liriku video dziesmai «Jābēg prom».

Albums «Vilki» pieejams un klausāms visos populārākajos straumēšanas servisos. Turpmākie turnejas «Latvijas vilki» koncerti norisināsies līdz pat aprīļa beigām, tostarp 30. martā koncerts Rīgā, klubā «First MIR», kurā uz skatuves kāps arī īpašie viesi, kas tiks izziņoti, tuvojoties pasākumam.

24.02.2018. Saldus, «Muziķene»

10.03.2018. Valmiera, «Multiklubs»

17.03.2018. Talsi, «Sound’n Soul»

30.03.2018. Rīga, «First MIR»

06.04.2018. Liepāja, «Vecais Vikings»

20.04.2018. Ogre, «Hauze»

21.04.2018. Jelgava, «Jelgavas Krekli»

26.04.2018. Tukums, «Babbon club»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu