Latviešu dīdžejs Makrē par trim singliem noslēdz līgumu ar «Sony»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Televīzijas kanāls LNT ziņo, ka pašmāju dīdžejs Makrē (Makree, īstajā vārdā Martiņš Makreckis), kurš pazīstams ar tādu mākslinieku kā Dvīnes un Dons dziesmu remiksiem, noslēdzis līgumu ar «Sony Music» par trīs singlu izdošanu.

Makreckis ir pirmais deju mūzikas autors no Latvijas, kurš oficiāli sadarbosies tieši ar Eiropā vadošo, Lielbritānijas «Sony Music» ofisu.

22 gadus vecais dīdžejs ar mūziku sācis nodarboties pēc iestāšanās Ventspils mūzikas vidusskolā. Mūzikas radīšanu atklājis pašmācības ceļā. «Tajā laikā attīstījās pamācības internetā,» viņš saka. «Ar entuziasmu un atdevi klausījos mūziku, daudz analizēju.»

Pirmais singls «Never Been In Love» klajā nācis 2. martā.

Tā publiskais pirmatskaņojums notika 2. martā BBC Radio1 ēterā, deju mūzikas apskatnieces Annie Mac autorraidījuma laikā, taču pirms oficiālās izdošanas, savos dīdžejsetos to jau ir spēlējuši tādi pasaules līmeņa dīdžeji kā Disclosure, Claptone, Danny Howard un Oliver Heldens.

«Ministry of Sound nenoliedzami ir pasaules lielākā deju mūzikas ierakstu kompānija, kas strādā ar vairākiem Grammy balvai nominētiem māksliniekiem - būt daļai no šī deju mūzikas milža ir kas neaprakstāms, it īpaši redzot, ka dīdžeji un mūzikas producenti, kuru mūzikai esmu sekojis līdzi gadiem ilgi, spēlē un atbalsta manu mūziku,» stāsta Makree. «Sadarbība ar «Ministry of Sound» šobrīd ir manas karjeras nozīmīgākais sasniegums, bet es to uzskatu tikai par sākumu - vēlos ar saviem darbiem ievirzīt Latvijas deju mūziku jaunā līmenī.»

LNT sižets

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu