Annija Putniņa dodas uz Ņujorku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Porietis

Jau 1. martā dziedātāja Annija Putniņa dodas uz Ņujorku, lai smeltos iedvesmu solokoncertiem «Pavasaris Brodvejā», kas norisināsies 20. aprīlī koncertzālē «Valmiera» un 21. aprīlī Mūzikas namā «Daile». «Esmu apceļojusi daudzas eksotiskas pasaules vietas, bet Amerikā nekad neesmu bijusi, tādēļ esmu ļoti saviļņota, ka beidzot varēšu ieraudzīt visas tās Ņujorkas ielas un celtnes, par kurām tiek dziedāts dziesmās. Protams, pēc iespējas vairāk apmeklēšu arī Brodvejas mūziklu izrādes,» stāsta Annija.

Koncerta «Pavasaris Brodvejā» apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties Brodvejas aizkulisēs, iepazīt mūzikla pirmsākumus un attīstību. Koncertā izskanēs tādu komponistu skaņdarbi kā George Gershwin, Richard Rodgers, Leonard Bernstein, A.L.Webber u.c.

«Brodvejā valda mūžīgais pavasaris. Bet, par spīti depresīvajiem notikumiem pasaules vēsturē, mūzikls gandrīz vienmēr ir spējis klausītājos iedvest cerību, optimismu un mīlestību. Tādēļ arī es un mani kolēģi centīsimies radīt īstu pavasara noskaņu un dāvināt to klausītājiem,» turpina Annija.

Koncertā «Pavasaris Brodvejā» piedalīsies Raimonds Petrauskis – taustiņinstrumenti, Mārtiņš Miļevskis – sitamintrumenti, Pēteris Liepiņš – basa ģitāra, kā arī talantīgais dejotājs un horeogrāfs Rolands Meržejevskis, kas teātra deju apguvis Ņujorkā.

«Šis ir tikai sākums! Kopā ar Anniju esam iecerējuši veidot vairākas koncertu sērijas, kurās svarīga loma būs vārdam «Brodveja». Koncertos būs lieliska iespēja dzirdēt mūziklu melodijas un to skaistās harmonijas, kā arī ielūkoties mūziklu vēsturē,» stāsta koncertu producents Juris Ludženieks.

Pagājušā gada izskaņā Spīķeru koncertzālē norisinājās pirmais Annijas Putniņas solokoncerts «Ziemassvētki Brodvejā», kura īpašais viesis bija Tom Brandon, ar kuru Annija kopā studēja Londonas Karaliskajā Mūzikas akadēmijā (Royal Academy of Music).

Jaun' mat' ;)

A post shared by Annija Putnina (@anniya.putnina) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu