Miris grupas «Zig Zag» pirmā sastāva basists Edmunds Trops

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No grupas arhīva

50 gadu vecumā Vācijā pašnāvībā dzīvi beidzis rokgrupas «Zig Zag» oriģinālā sastāva basģitārists Edmunds Trops. Sociālajā vietnē «Facebook» mūziķa meitas publicējušas lūgumu palīdzēt segt bēru izmaksas, lai atgādātu uz Latviju tēva mirstīgās atliekas. Izsakām līdzjūtību! Atvadīšanās no Edmunda Tropa notiks šo sestdien, 24. martā plkst.12 Varoņu ielā 3a, Rīgas krematorija lielajā zālē.

(papildināts ar informāciju par izvadīšanu)

Edmunds Trops grupā «Zig Zag» muzicējis no 1985. līdz 1990. gadam un ieskaņojis vairākus grupas (sākotnēji ar nosaukumu «Ārprāc») populārākos skaņdarbus, to skaitā «Signe melo».

Edmunds Trops (otrais no kreisās)
Edmunds Trops (otrais no kreisās) Foto: no grupas arhīva

Viņa basa spēle iemūžināta divos nesen no jauna izdotos albumos - 1987. gada «Es neesmu nervozs, bet manas problēmas ir normālas» un 1988. gada «Zig Zag», TVNET apliecināja grupas bundzinieks Uldis Timoško.

Pēc aiziešanas no grupas daudzus gadus Edmunds Trops strādājis par inženieri Radio SWH. Pēdējos gados dzīvojis Vācijā, kur strādāja ar cilvēkiem, kuriem ir kustību traucējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu