Ar grupas «Zāle» koncertu atklāj jaunu koncertu sēriju «Personīgi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valters Pelns

Svētdien, 25. martā koncertzālē «Lielais dzintars» tika atklāta jauna kamerzāles koncertu sērija «Personīgi». Atklāšanas koncertā klausītājus muzikālā ceļojumā veda pašmāju postfolka grupa «Zāle» ar programmu «Klusais koncerts».

«Mums tie vienmēr ir svētki - apciemot Liepāju, aplūkot tās skaisto arhitektūru, izbaudīt iedviesmojošo vēju pilsētas ielās, un satikt jūtīgo, vērīgo klausītāju. Esam sagatavojuši Klusā koncerta programmu, lai pietuvinātos tiem, kam interesē mūsu daiļrade, un kopīgi piedzīvotu īpašus muzikālus mirkļus,» pirms koncerta iespaidos dalījās grupas dalībniece Marta Kreituse.

Kamerzāles koncertu sērija «Personīgi» izveidota ar nodomu attīstīt un dot nozīmīgu vietu mazo formātu koncertu baudīšanai tiešākā un personīgākā veidā. Muzikālā vēstījuma nepastarpinātai saņemšanai, sērijas koncertos tiks radīta tuvāka, brīvāka un atvērtāka atmosfēra, kā arī veicinātas mākslinieku un klausītāju sarunas. Līdz vasaras sākumam sērija piedāvās pirmos trīs dažādu žanru projektus, sēriju ar vēl trīs notikumiem turpinot 2018. gada rudens koncertu sezonā.

Sērija turpināsies pirmdien, 2. aprīlī, kad ar soloprogrammu «Klavesīns. Pieci gadsimti» Liepājā viesosies izcilā un pieredzes bagātā klavesīniste Aina Kalnciema. Pavasara sezonu noslēgs 27. maijā noslēgs Kārļa Auziņa džeza kvartets.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu