«The Sound Poets» izziņo albumu un koncertu «Arēnā Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alise Joste

«The Sound Poets», viena no veiksmīgākajām un iemīļotākajām latviešu indīpopa grupām, izziņo vasaras beigās gaidāmo albumu «Trīs» un koncertu «Arēnā Rīga», kas notiks šā gada 20. oktobrī.

«Trīs» būs «The Sound Poets» trešais studijas albums, kas seko debijas ierakstam «Tavs stāsts» un 2015. gadā izdotajam albumam «Pulsē». «Trīs» būs iekļautas 11 jaunas kompozīcijas latviešu valodā, no kurām pirmais singls «Ceļš» jau februāra sākumā tika nodots klausītājiem.

Koncerts «Arēnā Rīga» būs ambiciozākais projekts grupas pastāvēšanas vēsturē, kas, sadarbībā ar izcilākajiem scenogrāfijas un skatuves māksliniekiem, paredz kļūt par koncerta apmeklētājiem vēl neredzētu audiālu un vizuālu baudījumu.

«Grasāmies apvienot šķietami neapvienojamo - uz vienu lielisku oktobra vakaru padarīsim «Arēnu Rīga» par intīmu satikšanās vietu tūkstošiem mūsu tuvāko draugu,» stāsta Jānis Aišpurs.

Pirmās trīs tirdzniecības dienas – 6., 7. un 8. aprīlī – biļetes uz koncertu par visdraudzīgāko cenu būs iespējams iegādāties tikai tirdzniecības parkā «Alfa». Piektdien, 6. aprīlī, 16:00 pie t/p «Alfa» informācijas centra notiks tikšanās ar grupas «The Sound Poets» mūziķiem. Visiem grupas atbalstītājiem būs iespēja piedalīties kampaņā un laimēt meet&greet ielūgumus uz grupas koncertu «Arēnā Rīgā», kā arī kļūt par vienu no pirmajiem, kas savā īpašumā iegūs «The Sound Poets» albumu «Trīs».

No pirmdienas, 9. aprīļa, plkst. 10:00 biļetes uz koncertu būs pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un www.thesoundpoets.lv.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu