Jaunā grupa «Atom» publisko savdabīgu fotoaudiālo vīziju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dažas nedēļas pēc sava pirmā singla «Mother I Feel You» un dziesmas videoklipa publiskošanas (atgādināsim, ka tas notika 20. martā Mūzikas namā «Daile») grupa «Atom» un tās dalībnieks Ainārs Majors publisko fotoaudiālo vīziju «Intro».

«Strādājot pie grupas vizuālo materiālu sagatavošanas, tika radīta maģiska fotoaudiāla vīzija. Esmu iecerējis šogad publicēt šādu audiovizuālu miniatūru sēriju, lai sabiedrību iepazīstinātu ar neparasto basa skaņu pasauli un iespējām. Iecere to darīt ir nedaudz saistīta ar manu šā gada «apaļo» jubileju – 55 gadiem, no kuriem 45 pagājuši ar basģitāru rokās, jeb «Esmu bass 45»,» stāsta Ainārs Majors, kurš savulaik muzicējis apvienībā «Marana».

Fotoaudiālās vīzijas veidošanā piedalījušies: mūzika un basa «meditācija» – Ainārs Majors (grupa «ATOM»), foto – Jānis Deinats, grims – Viktorija Safronova, Patrīcija Kokina un Eva Herbona, video – Viesturs Butāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu