«Laime pilnīga» izdod jaunu albumu un aicina uz koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šo ceturtdien, 19. aprīlī, latviešu rokgrupa «Laime pilnīga» ar īpašu koncertu K.K. fon Stricka villā atzīmēs sava jaunākā albuma «Synergy and Waterlilies» iznākšanu. Koncertā grupa pirmo reizi plašākai auditorijai izpildīs jaunā albuma dziesmas, kā arī savas visu laiku labākās un populārākās kompozīcijas. Koncerta sākums plkst. 19.

Jaunākais grupas albums «Synergy and Waterlilies» fiziskās un digitālās kopijās būs pieejams koncertos, mūzikas veikalos, grupas Bandcamp profilā un klausāms visās populārākajās straumēšanas vietnēs, sākot ar 19. aprīlī.

Bet jau šodien klausītājiem tiek dots ieskats albuma noskaņās ar vēl vienu singlu «Summer’s Ending».

«Dziesma «Summer’s Ending» ir par cilvēku, kas atrodas pārmaiņu priekšā, par bailēm no nezināmā, kā arī par komforta zonas zaudēšanu,» tā par dziesmu grupas vokālists Ervīns Ramiņš. Pašlaik tiek veidots arī jauns mūzikas videoklips dziesmai «Summer’s Ending», kas top sadarbībā ar talantīgo režisoru Ermīnu Balto.

Sākoties maijam, grupa «Laime pilnīga» dosies jaunā albuma koncertturnejā Latvijā un ārvalstīs, pašlaik grupa ir izziņojusi astoņus koncertus līdz vasaras sākumam. Vairāki koncerti norisināsies Dānijas pilsētā Herningā, Pasaules čempionāta hokejā ietvaros, kur grupa atbalstīs Latvijas hokeja izlasi un tās līdzjutējus ar enerģiskiem koncertiem.

Biļetes iegādājamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

«Synergy and Waterlilies» koncerti

19. aprīlī K.K fon Stricka villa / Rīga

5. maijā PČ hokejā / Herninga, Dānija

6. maijā PČ hokejā / Herninga, Dānija

8. maijā PČ hokejā / Herninga, Dānija

11. maijā Abgunstes muiža / Jelgavas nov.

20. maijā Cīravas kultūras dzirnavas / Aizputes nov.

24. maijā Centro Šokoladine/ Šauli, Lietuva

2. jūnijā Kaparock Festival / Kohila, Igaunija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu