Grupa «Triana Park» laiž klajā jaunu albumu «Alive»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Eirovīzijas censoņi, grupa «Triana Park», 18. aprīlī publikas vērtējumam nodod savu jauno albumu un izziņo Baltijas koncertturneju.

Albums «Alive» nāk klajā kopā ar aktuālo singlu «Domas». Albumā ir apkopotas 13 oriģinālkompozīcijas – no tām arī jau zināmi singli «Line» (Eirovīzijas dziesma) un «Home». Albums pieejams Spotify un citās mūzikas straumēšanas platformās.

«Mēs esam priecīgi nodot šīs dziesmas saviem klausītājiem ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Strādāt studijā un gatavot materiālu bija ļoti laikietilpīgs process, tāpēc pēc radošā darba posma esam gatavi aicināt savus klausītājus uz koncertiem» 10. oktobrī H2O Aisteres zālē, Rīgā, un 28. septembrī koncertzālē Valmiera. Papildus koncertiem Rīgā un Valmierā grupa uzstāsies arī Viļņā, Kauņā, Tallinā un Pērnavā.

Biļetes uz koncertiem Rīgā un Valmierā jau pieejamas www.bilesuserviss.lv – pirmās 100 biļetes par īpaši draudzīgu cenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu