«Instrumenti» izziņo trešo koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Grupa «Instrumenti» izziņo papilkoncertu albuma «Atkala» koncertu sērijai Siguldas pilsdrupu estrādē – koncerti notiks trīs dienas pēc kārtas – 15., 16. un 17. jūnijā.

Līdz ar papildkoncerta datuma izziņošanu «Instrumenti» piedāvā arī filmas «Kriminālās ekselences fonda» radošās komandas, režisora/scenārija autora Oskara Rupenheita un producenta/operatora Jura Pīlēna veidotu īsfilmu kā ieskatu «Instrumentu» mūziķu saspringtajā ikdienā, koncertiem tuvojoties.

Viena intensīva diena "Instrumenti" dzīvē

from

Instrumenti

on

Vimeo

.

Stāsta «Instrumentu» mūziķis Reinis Sējāns: «Visi trīs Siguldas koncerti būs intensīvi un jaudīgi; esam ļoti priecīgi ar grupu «Instrumenti» atklāt vasaru ar tādu kā nelielu «Instrumentu» festivālu vienā no gleznainākajām vietām Latvijā – Siguldas pilsdrupās.»

Grupai «Instrumenti» uz skatuves pievienosies lielisks pavadošo mūziķu sastāvs - Valters Sprūdžs, Rūdolfs Dankfelds un Miķelis Putniņš.

Biļetes arī uz trešo koncertu nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un www.instrumenti.in, Pieejamas atlaides Siguldas ID kartes īpašniekiem, kā arī īpašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem.

Ierobežotā skaitā uz 17. jūnija koncertu pieejamas arī VIP biļetes, kas paredz nenumurētu sēdvietu uz īpaša paaugstinājuma, kā arī darbosies kā auto caurlaide auto novietošanai īpašā zonā netālu no Siguldas pilsdrupu estrādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu