Grēviņš: Laura otrā pusfināla balagānā īsti neiederējās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

10. maijā «Altice Arena» Lisabonā diemžēl pēdējo reizi šajā Eirovīzijas nedēļā uz skatuves kāpa mūsu pārstāve šajā konkursā Laura Rizoto. Lauras dziedātā dziesma «Funny Girl» diemžēl nespēja iekarot Eiropas skatītāju sirdis, un sestdien Lauru neredzēsim lielajā Eirovīzijas finālā. Mūzikas melomāns, radio dīdžejs un vakardienas LTV tiešraides vadītājs Toms Grēviņš sarunā ar TVNET uzskata, ka nekas traks nav noticis. Viņš uzskata, ka Laura nodziedāja labi, bet citu vakardienas pusfinālistu kontekstā īsti neiederējās.

Viņš atzīst, ka otrais Eirovīzijas pusfināls bija diezgan «balagānisks».

«Laura tur īsti ne iederējās, ne neiederējās. No visām reizēm, kuras es biju dzirdējis no Portugāles mēģinājumiem, manai ausij Laura tiešām nodziedāja vislabāk.

Uz tā cirka fona tomēr pietrūka kaut vienas vizuālas rozīnes, kas bija izteiktajiem favorītiem.

Kirkorova jauniešiem, zviedram, Ribakam,» analizē Grēviņš.

Kopumā viņš izcēla paša Eirovīzijas TV šova tempu, smukās vizītkartes. «Šis būs viens no tiem retajiem Eirovīzijas gadiem, kad vismaz kādas četras dziesmas paliks radio rotācijā uz visu vasaru,» piebilst dīdžejs.

«Ko mācīties? Nu tak pilnīgi neko. Sestdien būs ļoti jautrs vakars, jo klope par pirmo vietu, paredzu, ka būs pamatīga. Gaidām nākamo gadu un ļaujam jau galvenokārt LTV tiešajiem cilvēkiem izdarīt secinājumus. Jo viņiem jau tas lielais dalībmaksas slogs un dalības jēgpilnība uz saviem pleciem jāiznes,» rezumē Toms.

Atgādinām, ka no vakardienas pusfinālā lielajā finālā iekļuva Serbija, Moldova, Ungārija, Ukraina, Zviedrija, Austrālija, Norvēģija, Dānija, Slovēnija un Nīderlande.

Savukārt pirmajā pusfinālā tiesības piedalīties finālā izcīnīja desmit valstis – Austrija, Igaunija, Kipra, Lietuva, Izraēla, Čehija, Bulgārija, Albānija, Somija un Īrija – un neviena no šīm valstīm šovakar nevarēja balsot par potenciālajiem finālistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu