«Mesa» izziņo vērienīgu koncertu Arēnā Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Rozenfelds

Projekts «Mesa» (Gatis Irbe) izziņo vērienīgu koncertu 2018. gada 20. decembrī Arēnā Rīga, piedaloties Liepājas simfoniskajam orķestrim.

«Augot gan pašam, gan arī attīstoties manai daiļradei, vienmēr esmu sapņojis par lielām skatuvēm un arēnām. Kopā ar draugiem un domubiedriem, radot mūsu darbus, neatlaidīgi esmu turpinājis sapņot. Sapnis - tā ir uzdrīkstēšanās, un šobrīd es uzdrīkstos - kopā ar Liepājas simfonisko orķestri un projekta «Mesa» draugiem,» tā par vērienīgo koncertu reperis Gatis Irbe.

«Mesa - tas ir cēls mērķis un tikpat cēls sapnis. Mēs redzam, cik ļoti esam auguši, un mūsu idejas un vērtības kļūst klausītājiem tuvākas un aizvien vairāk novērtētas. Un es nebaidos apgalvot, ka 20. decembris, Arēna Rīga - tas ir laiks un vieta manam sapnim,» piebilst projekta idejiskais autors Gatis Irbe.

Plānotais lielkoncerts Arēnā Rīga ir paredzēts kā grandiozs šovs - sintēze, kurā uz skatuves performē vairāk nekā 70 mūziķu, pulcējot Liepājas simfoniskā orķestra pilno sastāvu, kā arī «Mesa» viesmāksliniekus.

Atgādinot par projektu «Mesa» - tie ir jau divi studijas albumi, kuru tapšanā ir piedalījušies vairāki viesi. Viņu vidū ir Renārs Kaupers, Igo, Intars Busulis, etnoansamblis «Tautumeitas», «Jumprava», Arstarulsmirus, kā arī vienā no pēdējiem singliem «Vērtības» dzirdamā grupa «DaGamba». Abi studijas albumi ar veiksmīgajiem pārdošanas rādītājiem ir ieguvuši arī zelta diska statusu un ir tikuši nominēti un apbalvoti ar dažādiem Latvijas mūzikas skatuvei nozīmīgiem apbalvojumiem.

Projekta ietvaros notiek labdarības kampaņa «Mēs ar Mesa», kurā visi ieņēmumi par mūzikas lejuplādi projekta mājaslapā tiek novirzīti rehabilitācijas programmām bērniem ar kustību traucējumiem, un tādējādi jau 17 bērni ir saņēmuši bez maksas ārstniecību vienā no progresīvākajiem rehabilitācijas centriem Ziemeļeiropā.

Biļetes uz koncertu nonāks tirdzniecībā pirmdien, 21.05.2018., plkst.12:00 internetā, projekta mājaslapā www.mesarmesa.lv. Stāvvietu biļešu cenas parterā ir 20 EUR, bet sēdvietas jebkurā sektorā ir par vienotu cenu - 25 EUR. Sākot biļešu tirdzniecību, pirmajām 1000 stāvvietu biļetēm būs īpaša cena - 15 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu