Izsola «Credo» līdera Gunta Veita ģitāru, retu «Prāta vētras» foto u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaules izsoļu namos par lielām summām tiek izsolītas ne tikai mākslinieku gleznas, bet arī slavenu mūziķu piemiņas lietas, nošu pieraksti, dienasgrāmatas un mūzikas instrumenti. Piemēram, nupat «Julien» izsoļu namā Ņujorkā par 225 000 dolāriem pārdota mūziķa Prinsa (Prince) slavenā dzeltenā ģitāra «Yellow Cloud». Arī Latvijā šonedēļ izsoļu namā «Birkenfelds» izsludināta izsole, kurā iespējams solīt par dažādām lotēm, kas nāk no mūziķu kolekcijām un ne tikai.

Izsoles centrālie divi priekšmeti ir grupas «Credo» solista Gunta Veita ģitāras - 12 stīgu pusakustiskā un elektriskā ģitāra. To sākuma cena - 400 eur.

Iespējams solīt arī par Ulvja Alberta fotogrāfijām, kurās latviešu fotogrāfs iemūžinājis ģitāras ģēniju Džimiju Hendriksu, grupu «Kiss», Eltonu Džonu un Šēru.

Izsolē ar sākuma cenu 150 eur pieejama reta Jāņa Deinata fotogrāfija ar grupas «Prāta vētra» oriģinālo sastāvu. Kā arī Gunāra Janaiša melnbaltais foto ar Raimondu Paulu (200 eur).

Visi izsoles darbi apskatāmi šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu