Jaunā Līvānu rokgrupa "Jauda" laiž klajā debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

12. maijā Līvānu rokgrupa «Jauda» laidusi klajā savu jauno albumu ar nosaukumu «Durvis atvērtas». Grupa, kuras sastāvā ir trīs līvānieši, savā albumā iekļāvusi divpadsmit dziesmas latviešu valodā, un gan tekstos, gan melodijās ietvēruši savas pilsētas ritmus un skanējumus.

«Tas ir kā biogrāfisks ceļojums grupas daiļradē, kur katra dziesma ir ierindota tās tapšanas secībā, ļaujot klausītājiem iepazīt skanējuma maiņu, dziesmu saturu un raksturu,» preses paziņojumā raksta mūziķi.

Albums ir neparasts ar to, ka tas nav rakstīts klasiskā skaņu ierakstu studijā, bet gan dažādās neparastās telpās, mēģinot ar mikrofoniem noķert dažādas skaņu tekstūras un telpas skanējumus, lai miksēšanas procesā būtu pēc iespējas mazāk jālieto digitālie spraudņi.

Grupa ir dibināta 2016. gadā, un šajā laikā grupa ir paspējusi ierakstīt albumu, izdot vairākus videoklipus, kā arī piedalīties dažādos festivālos un konkursos. Jaunā albuma izdošanas ietvaros grupa dosies desmit koncertu turnejā pa visu Latviju, sākot no Daugavpils līdz pat Liepājai.

Albums ir pieejams digitālā formātā visos lielākajos interneta veikalos, kā arī CD un oranža vinila formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu