Lucavsalā Džeimss Arturs, Intars Busulis un «Carnival Youth»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Piektdien Rīgā, Lucavsalā norisinās britu poproka dziedātāja, Lielbritānijas «X-faktors» uzvarētāja britu mākslinieka Džeimsa Artura koncerts, kura laikā apkārtnē tiks noteikti arī vairāki satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas dome. Kā iesildītāji koncertā plkst.19 uzstāsies Intars Busulis un Abonementa orķestris, bet plkst.20.15 spēlēs grupa «Carnival Youth». Ieeja pasākumā bez maksas.

Koncerta norisi nodrošina Rīgas dome un Rīgas Tūrisma attīstības birojs, un tā rīkošanas izmaksas ir 124 000 eiro.

Kā informē pašvaldībā, auto novietošana pasākuma norises vietā un tās tiešā tuvumā nebūs iespējama. Iebraukšanas kontrole darbosies uzreiz aiz iebrauktuves veikala «K.Senukai» stāvvietā. Pie pasākuma teritorijas būs bezmaksas velo novietne, taču vietu skaits tajā ir ierobežots.

Pašvaldība aicina apmeklētājus uz pasākumu ierasties ar sabiedrisko transportu vai kājām, jo pasažieru plūsmas nodrošināšanai no plkst.16 tiks organizēts speciāls trolejbusa maršrutā «Latvijas Universitāte - Lucavsala». Braucot uz koncertu Lucavsalā, jāizkāpj pieturā atpūtas zonas pusē, jo trolejbuss pa apli brauks atpakaļ uz centru. Izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. Sākot ar plkst.16, autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā «Lucavsala».

Lucavsalas ziemeļu daļas parks būs pieejams apmeklētājiem, bet ne auto transportam, un šodien nedarbosies Lucavsalas dienvidu daļas parka laivu nolaišanas slips.

Pasākuma rīkotāji lūdz skatītājus ierasties savlaicīgi, drošības kontrole pie ieejas var prasīt vairāk laika, kā arī norises vietā par ēdieniem un dzērieniem varēs norēķināties tikai skaidrā naudā.

Pasākuma teritorijā aizliegts ienest lietussargus, foto un video tehniku, ēdienus un dzērienus, ievest vai ienest velosipēdus, skrituļslidas, motociklistu ķiveres, kā arī dzīvniekus.

Tāpat aizliegts lietot atklātu uguni, ienest sprāgstvielas un/vai pirotehniku, ienest šaujamieročus, aukstos ieročus un citus asus priekšmetus, kā arī lietot, pārdot un uzglabāt narkotikas, veikt komercdarbību vai filmēt un fotografēt, iepriekš to nesaskaņojot ar pasākuma organizatoriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu