Imantdienās trīs populārāko dziesmu programmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūlija pirmajā pusē Cēsīs arī šogad klausītājus gaidīs gadskārtējie Imanta Kalniņa mūzikas svētki «Imantdienas», piedāvājot labi zināmas un paaudžu paaudzēs iemīļotas komponista dziesmas, kas laika gaitā kļuvušas par būtisku Latvijas kultūras sastāvdaļu. Imantdienas Cēsu Pils parka estrādē notiks 14. jūlija vakarā, kopā pulcējot daudzus pazīstamus Kalniņa mūzikas izpildītājus.

Koncerta pirmajā daļā tradicionāli uzstāsies grupa «Turaidas Roze», taču atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad nācies izpildīt jaunas vai mazāk zināmu dziesmu programmas, šoreiz grupa atskaņos pašus populārākos skaņdarbus no sava repertuāra.

Imantdienu koncerta otrajā daļā uzstāsies muzikālā apvienība «Raxtu Raxti», atskaņojot komponista dziesmas tautas un pasaules mūzikai pietuvinātā skanējumā. Arī šajā programmā skanēs daudzas labi zināmas dziesmas savdabīgos un pārsteidzošos aranžējumos.

Savukārt Imantdienu koncerta noslēgumā uz Cēsu Pils parka estrādes muzicēs grupa «Autobuss debesīs» kopā ar Nacionālo Bruņoto spēku bigbendu, izpildot tautā plaši iemīļotas dziesmas Jēkaba Ozoliņa aranžējumos.

Kopā ar grupu «Autobuss debesīs» un Nacionālo Bruņoto spēku bigbendu uzstāsies pazīstamā džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa.

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parka estrādē 14. jūlijā sāksies plkst. 20.00. Biļetes jau iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu