Beļgu/latviešu grupa «How Town» izdod ceturto albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturto albumu «I Want To Watch A Tree Grow» klajā laidusi beļģu-latviešu apvienība «How Town». Piecu vokālu un divu stīgu instrumentu, arī Matīsa Čudara ģitāras radītā mūzika vislabāk raksturojama kā folk/singer-songwriter dziesmu satikšanās ar džezam raksturīgu spontanitāti un laikmetīgās eksperimentālās mūzikas improvizācijām.

«I Want To Watch A Tree Grow» (2018) ir grupas jaunākais, ceturtais albums - stilistiski daudzveidīgākais. Tajā dzirdamas visu piecu grupas dalībnieku kompozīcijas ar tekstiem četrās valodās - angļu, latviešu, krievu un franču.

Albuma prezentācijas koncertu grafiks

12. jūnijs plkst 20:00 Kaņepes kultūras centrā (Skolas iela 15, Rīga)

13. jūnijs plkst. 19:00 fon Stricka villā (Aristida Briāna iela 9, Rīga)

14. jūnijs plkst. 19:00 Kalnciema kvartālā (Kalnciema iela 35, Rīga)

Grupa uzstājusies daudzviet Eiropā, Nīderlandē, Francijā, Itālijā, Vācijā, Slovēnijā, Horvātijā, Austrijā, Polijā, Lietuvā, Latvijā, Beļģijā, piedalījusies prestižos festivālos: Rotterdam Jazz International (Nīderlande), Match & Fuse (Anglija), Theater Aan Zee (Beļģija). «How Town» ieguvusi uzvaras vairākos konkursos.

Grupas dalībnieki

Laura Polence - balss

Sarah Klenes - balss

Elīna Silova - balss

Matīss Čudars - balss, ģitāra

Lennart Heyndels - balss, kontrabass

howtownmusic.wordpress.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu