Noklausies Reiņa Jaunā albumu «Music and Travel Stories»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

13. jūnijā klajā nācis ģitārista un ceļotāja Reiņa Jaunā albums «Music and Travel Stories», kas noklausāms mūziķa «Bandcamp» lapā.

Jaunajā albumā apkopotas 17 galvenokārt instrumentālas kompozīcijas, un katra no tām simbolizē kādu mūziķa ceļojuma piedzīvojumu vai dabas skatu.

Savas mūziķa gaitas sācis kā ielu muzikants, kā arī spēlēdams pankroka grupās, Reinis Jaunais sāka apceļot dažādas pasaules valstis. Būdams jauns un nepazīstams, sākotnēji Reinis izpildīja savu mūziku ielās, bet ar laiku tās nomainīja pret nelielām kafejnīcām, bāriem, koncertzālēm visā Eiropā un arī ārpus tās. Lai arī Reinim ir ģimene, ceļošanas kāre nav rimusies, un pagājušā gadā mūziķis ir sniedzis apmēram 200 uzstāšanās, pulcējot klausītājus 11 dažādās Eiropas valstīs, kā arī Austrālijā un Jaunzēlandē. Reiņa mūzikai ir raksturīgs visdažādāko ģitāras spēlēšanas tehniku apvienojums. Pats Reinis saka: «Mūzika ir mana kaislība, un es vienmēr jūtos neticami laimīgs uzstāties jebkurai auditorijai, nav svarīgi, vai tā ir viena persona nelielā kafejnīcā vai pilna koncertzālē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu