«Prāta vētras» jaunais albums izdots vinilplatē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jelgavas grupa «Prāta vētra» pirms gaidāmās jaunā albuma «Par to zēnu, kas sit skārda bungas» (skat. TVNET recenziju) turnejas «Skārdu bungu tūre» preses konferencē prezentējusi albuma vinilplates izdevumu.

Grupas dalībnieki Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Māris Mihelsons un Jānis Jubalts konferencē arī aicināja atbalstītājus uz koncertu ierasties, izmantojot velosipēdus, sabiedrisko transportu, vai arī pēc iespējas vairāk koplietojot privātos transportlīdzekļus, lai turnejas laikā radītu iespējami mazāku kaitējumu videi. Tāpat apmeklētāji tika aicināti drukātu biļešu vietā pirms koncertiem uzrādīt elektroniski iegādātās biļetes savos viedtālruņos.

Tiek plānots, ka koncertu Mežaparka estrādē 17. augustā varētu apmeklēt 50 000 cilvēku.

Turnejas pirmais koncerts jau 21. jūlijā Jelgavā.

«Prāta vētras» jaunākais albums «Par to zēnu, kas sit skārda bungas» tirdzniecībā nonāca 25. aprīlī. Ieraksta dziesmu vārdu un mūzikas autori ir grupas dalībnieki, Ingars Viļums un albuma producenti - zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Albums ierakstīšana notika Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un tas pieejams latviešu, krievu un angļu valodā.

Pēcāk grupa uzstāsies arī ārvalstīs - 20. oktobrī Viļņā, 29. novembrī Sanktpēterburgā, 13. decembrī Maskavā, un 29. decembrī Adelaidā, Austrālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu