Backflow "Try" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa Backflow jūsu uzmanībai piedāvā jaunu radio singlu "Try". Tas būs otrais singls no aprīlī iznākušā debijas albuma "Love&Peace", tikai šoreiz īpaši šim gadījumam grupa piedāvās dziesmas "Try" radio versiju.

Audio:

"Try ir ļoti personīga dziesma, tā ir par izvēli darīt vai nedarīt. Mūsu gadījumā noteikti darīt un censties realizēt visas savas ieceres. Jāsaka, ka ieraksta laikā šī dziesma sagādāja vislielākās grūtības. Pamatīgi nopūlējāmies ar aranžējumu, kamēr albuma versija ieguva nepieciešamo gludumu. Brīžiem likās, ka vispār jāatsakās no "Try" iekļaušanas albumā, bet, turpinot strādāt un izmēģinot arvien jaunas idejas, izdevās panākt vēlamo. Ironiski, bet tas pilnībā sasaucās ar dziesmā iztirzāto tēmu. Savukārt radio versija bija spontānas idejas rezultāts, kur viss nāca diezgan viegli un nepiespiesti, tādā veidā piešķirot dziesmai jaunu elpu, kas mums likās ļoti interesanti. Ir vairākas nianses, kas padara šo versiju atšķirīgu no albumā esošās, taču, kādas tieši, lai paliek klausītāju ziņā," stāsta Backflow.

Tuvākās grupas uzstāšanās paredzētas šo sestdien, 1.novembrī, Tukuma Kultūras namā un tajā pašā vakarā arī Rīgas Studentu klubā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu