Jānis Stībelis "Music" (audio) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Decembra vidū iznācis jauns Jāņa Stībeļa albums angļu valodā ar nosaukumu "Secret Mission".

Audio:

Plānots, ka tas netiks izdots CD formātā un būs pieejams galvenokārt tikai lejupielādei. Pirmās divas albuma dziesmas būs iespējams lejupielādēt dziedātāja jaunajā interneta mājas lapā www.jaystever.com bez maksas!

Albumā iekļautas pēdējo trīs gadu laikā sacerētas dziesmas, kā arī dziesmas "Brown eyes" akustiskais ieraksts un saulaina grupas Bee Gees kompozīcijas "You Should Be Dancing" jaunklāta versija. Albums ierakstīts Anglijā un Latvijā – skaņu ierakstu studijās "The Dairy", "Mark Angelo Studios", "Sound Division" un "The Sound Authorithy Studios". Albuma ierakstā piedalījušies gan pašmāju, gan Lielbritānijas mūziķi. Stilistiski tajā dzirdama izsmalcināta britu urban mūzikas, neosoul, funk, r’n’b, džeza, roka un popmūzikas sintēze.

Jānis Stībelis: "No sirds vēlos šo albumu veltīt visiem saviem draugiem un atbalstītājiem, jo mani neatstāj iekšēja sajūta, ka esmu to viņiem parādā. Kādēļ "Secret Mission"? Manuprāt, katram no mums dzīvē jābūt mērķiem, uz ko tiekties, misijām, kuras izpildīt. Mana „slepenā misija” šobrīd ir šis albums – piepildīts ar emocijām, izjūtām, vēlmēm un atziņām...”

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu