Coming Soon "Pelēka Saule" (audio) (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Rokgrupu konkursā "Roka Leģions" roka apvienība "Coming Soon" no Liepājas izpelnījās žūrijas locekļa Guntara Rača atzinību, tādējādi gūstot iespēju ierakstīt un digitālā formātā izdot dziesmu "Pelēka saule" sadarbībā ar MicRec.

Audio:

"Man patīk liepājnieku "Coming Soon” melodiskā roka veiksmīgā sintēze ar kaut ko līdzīgu „Dzelzs Vilka” enerģijai un jaudai. Arī grupas attieksme pret visu, ko viņi dara, ir apsveicama. Savukārt pēc vizuālā izskata viņus jau tagad var likt uz žurnālu "Rock Sound" vai pat "Rolling Stones" vāka un sūtīt pa Eiropas rokfestivāliem," savu izvēli smaidot pamato Račs.

"Esam pateicīgi par mums doto iespēju, jo visi zina, cik jaunām grupām grūti izsisties," saka dziesmas autors un grupas taustiņnieks Kristofers Knesis. ""Pelēkās saules" ideja nemaz nav tik drūma, kā sākumā varētu likties. "Dziesma tika uzrakstīta ar domu par labāku rītdienu, jo paši redzam cik daudz nejēdzību ir pasaulē, bet ir cerība, ka tas viss reiz beigsies un putekļi, kas sauli padarījuši pelēku, izklīdīs," piebilst grupas dalībnieki.

Jau pavisam drīz dziesma būs dzirdama radiostacijās visā Latvijā, kā arī iegādājama interneta mūzikas veikalā "Doremi.lv". Gan paši Coming Soon, gan arī MicRec cer, ka šim sadarbības eksperimentam sekos nākamais.

Coming Soon dibināta 2005. gada oktobrī. Šobrīd tajā muzicē pieci dalībnieki – Uldis Kalns (vokāls, ģitāra), Roberts Dinters (ģitāra), Kristofers Knesis (taustiņi), Ēriks Hanzovskis (bungas) un Kristaps Leitis (bass). Vairāk informācijas par grupu – www.comingsoonrock.com

Dziesmu lejupielādēt varat portālā Doremi.lv.

"Pelēka saule" mūzikas un teksta autors Kristofers Knesis. Publicētājs izdevniecība MicRec.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu