The Briefing feat. Detlef "Come As You Are" (audio) (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "The Briefing", sadarbojoties ar dziedātāju Detlef, prezentē jaunu radiosinglu "Come as you are" par godu Kurta Kobeina dzimšanas dienai 20. februārī

Audio:

"Radās ideja ierakstīt "Come as you are" kaverversiju, jo mums patika, kā esam aranžējuši dziesmu. "Come as you are" – tas ir jautrs synthpop, miksēts ar alternatīvo roku un nedaudz džezīgu piesitienu. Grupa "Nirvana" ir mūsu tīņu gadu mūzika, tāpat arī Detlefam. Atceroties viņa pirmo grupu "Eiforija", kas spēlēja post-grunge manierē, man neradās divu domu, ka Detlefs ir īstais, ko pieaicināt, ja jādzied kāds Kurta Kobeina gabals."

Grupas līderis Raimonds Dobelis "Mani "bītli" noteikti bija arī grupa "Nirvana". Kobeins iemācīja darīt visādas muļķības, tai skaitā arī ar balsi. Lieki piebilst, ka ir tikai prieks un gods izpildīt bērnības elka dziesmu."

Detlefs

Dziesma tapusi ierakstu inženiera Egila Meža vadībā, dziesmas mikss veikts Rīgā, studijā "Mute" Gata Zaķa vadībā.

Singla prezentācija notiks 6. martā Liepājā, klubā "Fontaine Palace". Klausītājus priecēs grupa "The Briefing" un piedalīsies arī Detlefs.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu