El Mars "Stars and the Sand" (audio) (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Līdz šim plašākai publikai nezināmais mūziķis El Mars par godu Lāčplēsim izdod singlu "Stars and the Sand".

Audio:

El Mars ir skatuves vārds puisim no dziļiem Vidzemes mežiem, kurš uzauga lāču, vilku, mežonīgo raganu un burvju sabiedrībā. Dziņa pēc laimes viņu ir triekusi zemē un cēlusi debesīs, līdz, eksistenciālu jautājumu nomocīts, viņš devās sevis meklējumos. Saticis citas līdzīgas būtnes, viņš apstājās veikt dažus pierakstus. "Aptuveni pirms gada tika ierakstīta pirmā dziesma mājas apstākļos. Es nemaz nezināju, ka varu kaut ko nodziedāt. Nemaz nerunājot par dziesmu sacerēšanu. Šā gada martā pēc nelielas ceļošanas pa Āziju izdomāju, ka varētu tomēr mēģināt ierakstīt albumu. Rakstīju un miksēju pats. Daudzas negulētas naktis, ārkārtīgi skaists laiks, apstākļi un cilvēki apkārt," saka El Mars par savu gaidāmo debijas albumu.

Albumā visas vienpadsmit dziesmas ir angļu valodā, ko El Mars pamato ar to, ka rakstīt latviešu valodā ir ārkārtīgi grūti un cilvēcīgi izvēlas vieglāko ceļu, taču nenoliedz, ka nākotnē varētu parādīties dziesmas arī dzimtajā valodā.

"Šis ir noteikti īpašs mirklis, un es nemaz necerēju, ka šīs dziesmas kādam varētu patikt. Tādēļ pirmo singlu varat lejuplādēt par brīvu un ar lielāko prieku. Jo ātrāk visu šo atlaidīšu, jo ātrāk tikšu pie jaunām dziesmām."

El Mars albums "Bare Love to Bare Soul" iznāks 9. decembrī. Vairāk infromācijas www.elmarsuniverse.com un www.myspace.com/elmarsmusic

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu