Logo "Kontakti" (audio) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Klausies grupas "Logo" jauno radiosinglu "Kontakti".

Audio:

Grupa "Logo" arvien meklē jaunus muzikālus risinājumus, šoreiz dziesmā dzirdēsiet čella skaņas Kristiānas Balčus izpildījumā.

Dziesmas autors Ansis Klintsons atzinās: „Dziesma par kontaktiem radās neziņas pilnā brīdī ... kontakti paredzēti savienošanai vai izolācijai - kā mēs katrs vēlamies.”

Dziesmu ierakstīja un miksēja Mārtiņš Burkevics.

"Logo" atsāka spēlēt, kad pagājušajā gadā pēc trīs gadu prombūtnes no Londonas atgriezās grupas līderis Ansis Klintsons. Novembrī muzikālā apvienība ierakstīja pirmo singlu „Ja kādam”, kuram šā gada sākumā tika uzfilmēts arī videoklips (režisors Raivo Karro).

Grupa "Logo" nopietni strādā, lai izkoptu un pilnveidotu savu mūziku, Ansis sacer jaunus vārdus un mūziku, trīs reizes nedēļā notiek grupas kopīgie mēģinājumi. Plānos ir ierakstīt akustiskus skaņdarbus, uzņemt klipu dziesmai „Kontakti”, kā arī ieskaņot dziesmas citās valodās.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu