Cosmos "Vienreiz" (audio) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET
References: API SITE

TVNET piedāvā noklausīties grupas "Cosmos" dziesmu "Vienreiz", kas ir piektais radiosingls no grupas pēdējā albuma "Turbulence".

Audio:

"Vai tu zini, cik mastu mūsu karogam?" - šādi "Cosmos" aicina aizdomāties par vienotības milzīgo spēku. Un, lai arī daudzkārt, šķiet, esam kā tauta, tomēr lielo pajūgu bieži velkam virzienos, kuru skaits vienāds ar iedzīvotāju daudzumu šai valstī.

Dziesmas vārdu autors Jānis Šipkēvics stāsta: "Jau sākotnēji, radot šīs dziesmas idejisko kodolu, bija skaidrs, ka tās saturs būs par vēlēšanos un spēju uzticēties. Par izdzīvošanu kopā. Par to uzticēšanās vingrinājumu, kad esi drošs un gāzies atmuguriski, zinot, ka tavs cilvēks tevi noķers. Tas ir garš un grūts ceļš."

"Laikam šī ideja īpaši aktualizējusies laikā, kad Latvijas valsts svin ļoti skaistu un apaļu jubileju - kad ir vēl viens iemesls paskatīties uz sevi no malas, arī uz norisēm mūsu sabiedrībā," uzskata dziesmas mūzikas autors Reinis Sējāns.

Grupas Cosmos jaunākais albums "Turbulence" tika izdots šā gada sākumā un bija pirmais grupas oriģinālmūzikas albums. Mūzikas un vārdu autori ir paši grupas dalībnieki. Kā radiosingli izdotas jau četras no albuma dziesmām - "Tu kā, es kā", "Maskava", "Aptieka" un "Pasaules galiņš".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu