Emi "Vēlos" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Dziedātāja Emi laidusi klajā savu jauno dziesmu "Vēlos". Dziesma ir par mīlestību, par to, kā to saglabāt un nosargāt.

Audio:

Šo dziesmu ir sarakstījis puisis, vārdā Armīns. Dziedātāja Emi stāsta:

"Kādu dienu es sēdēju savā ofisā un strādāju. Tajā brīdī man uzzvanīja nepazīstams puisis, kurš vēlējās ar mani satikties, jo bija uzrakstījis dziesmu speciāli man. Biju ļoti pārsteigta, bet tajā pašā laikā ļoti ieinteresēta. Izrādās, ka Armīnam draugi bija stāstījuši par mani kā jaunu un talantīgu dziedātāju. Viņš noskatījās manu videoklipu, noklausījās dziesmas un nolēma, ka vēlas ar mani strādāt."

"Armīns Larks ir tikai divdesmit gadus jauns puisis, bet raksta dziesmas jau no desmit gadu vecuma. Līdz šim viņš pats ir piedalījies 2004. gada bērnu Eirovīzijā, vadījis savu grupu, kā arī ilgāku laiku sadarbojies ar grupu "Forte". Mums ir izveidojusies lieliska sadarbība, viņš ir ļoti talantīgs un radošs cilvēks."

"Ceru, ka klausītājiem patiks jaunā dziesma "Vēlos". Dziesmai ir arī angļu versija, bet tā klausītājiem tiks piedāvāta tikai nākošgad," piebilst Emi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu