Skaties "Prāta vētras" jauno video! (video) (66)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesmai "Rudens" un tās angliskajai versijai "Lonely Feeling” (To Be Lonely) ir izveidots videoklips, kuras režisors arī šoreiz ir grupas bundzinieks Kaspars Roga.

Video: Brainstorm "Lonely Feeling (To Be Lonely)"

Par videoklipa ideju un tapšanas procesu Kaspars saka: "Videoklipa pamatā ir sižets, kuru Renārs ir iekļāvis “Lonely Feeling” dziesmas tekstā - aktrises Grētas Garbo dzīvesstāsts, kad viņa 40 gadu vecumā pilnībā norobežojās no publiskās dzīves. Sākumā es pārcilāju daudz ideju, bet, tā kā šī ir klasiska un romantiska dziesma, visas idejas likās banālas. Līdz pagājušā gada decembrī, esot Milānā, nosapņoju multeni par pingvīnu. Pamodos un mēģināju šo stāstu atcerēties. Kādu laiku manā prātā brieda šā pingvīna raksturs ar tāda “vidēja cilvēka” parametriem – ar savām vājībām, trūkumiem un vienkāršu dzīves uztveri. Un tad kā tādu Sprīdīti palaidu tautās, līdz viņš atkal atgriezās mājās. Veidojot šo videoklipu, mēs sadarbojāmies ar animācijas kompāniju “A Film Latvia”, un jāteic, sadarbība bija kolosāla – fantastisks kolektīvs, kas mīl savu darbu un ir gatavi pacīnīties par labu multeni."

Kompānija “A Film Latvia” ir veidojusi arī mūzikas videoklipus citu valstu mūziķiem, piemēram “Diskoteka Avariji” no Krievijas, “Cartoon” no Dānijas u.c.

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu