Jorspeis "Debesis ir tuvu klāt" (audio) (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Jorspeis" piesaka sevi ar singlu "Debesis ir tuvu klāt".

Audio:

Jaundibinātā mūziķu apvienība „Jorspeis” novembrī iepazīstina klausītājus ar savu pirmo singlu. Dziesma „Debesis ir tuvu klāt” stāsta par cilvēka iekšējās pasaules pārdzīvojumiem un mirkļiem, kurus piedzīvo ikviens savā dzīvē – par mieru, mīlestību, brīvību un atspirgšanu, stāsta grupas mūziķi Linda Seļava-Prindule un Māris Prindulis. Dziesma ir pirmais singls no grupas „Jorspeis” topošā debijas albuma, kuru mūziķi plāno izdot gada nogalē.

Grupā „Jorspeis” patlaban muzicē Linda un Māris, kuri šogad nolēmuši ne vien kopīgi muzicēt, bet arī nupat izveidojuši ģimeni. Linda līdz šim pazīstama kā vairāku dziesmu autore, savukārt Māris ir darbojies grupā „Xenos”. „Debesis ir tuvu klāt” producējuši Jorspeis, Valdis Indrišonoks un Armands Treilihs (MC STUDIJA), kurš piedalījies arī dziesmas miksēšanā. Par vienu no singla veiksmēm mūziķi uzskata Džo Vesta (Joe West, Nashville, TN) piedalīšanos dziesmas māsterēšanā. Džo Vest ikdienā sadarbojas ar tādiem mūziķiem kā Justin Timberlake, Shakira, Jewel, FlyLeaf, Mercy Me un daudziem citiem.

„Mūsdienās, kad populāri ir dzīvot myspace veidotajās virtuālajās sabiedrībās, cilvēki aizvien vairāk pievēršas sev un sevis reklamēšanai, apkārtējiem savā dzīvē atvēlot arvien mazāk vietas. Mēs vēlamies pretējo, tāpēc arī grupai tāds nosaukums – „jorspeis”, kas līdzinās angliskajam „your space”. Tulkojumā tas nozīmē „vieta tev (otram)”,” skaidro grupas mūziķi.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu