Paris Hilton "Stars Are Blind" (audio) (104)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šoruden klajā nāks elegantās bagātnieces Perisas Hiltones debijas albums "Paris", pirmais singls "Stars Are Blind" tikko piedzīvojis pasaules pirmatskaņojumu. Piedāvājam to noklausīties.

Audio: Perisa Hiltone

Perisa Hiltone stāsta, ka viņas debijas albums “Paris” būs regeja, pop un hiphopa stilu sajaukums. “Man patīk visi mūzikas stili, ne tikai pops vai roks, tāpēc vēlējos, lai mans debijas albums derētu visām gaumēm,” stāsta Hiltone. Topošā dziedātāja arī atklāja, ka sarakstījusi vārdus septiņām albuma dziesmām. “Grūtākais bija pārvarēt kautrību. Vienmēr esmu zinājusi, ka dziedāšu, bet neiedomājos, ka būs tik grūti to darīt publiski.”

Albumu “Paris” šoruden “Warner Bros. Records” paspārnē izdos Hiltones dibinātā ierakstu kompānija “Heiress Records”. Pie albuma tapšanas strādājuši aktuālākie producenti, kā Scott Storch (50 Cent, Beyonce), J.R. Rotem (Rihanna), Dr. Luke (Pink, Kelly Clarkson), Kara DioGuardi (Gwen Stefani, Christina Aguilera), Billy Steinberg (Madonna, Cyndi Lauper, The Pretenders) un Sheppard Solomon (Natalie Imbruglia). Skaņu miksējuši “Grammy” balvu laureāti Tonijs Maserati (Tony Maserati) un Serbans Ginea (Serban Ghenea). Albumā iekļauta arī kaverversija Roda Stjuarta hitam “Do Ya Think I’m Sexy”.

Singls "Stars Are Blind" ir vasarīga regeja stila kompozīcija, kuru producējis Fernando Garibay. Maija beigās Hiltone divas dienas pavadīja Malibu, Kalifornijā, kur režisors Kriss Eplbaums (Chris Applebaum) filmēja viņas pirmo videoklipu.

Komentāri (104)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu