Autobuss Debesīs "Tā pudele" (video) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā noskatīties grupas "Autobuss Debesīs" jaunāko video "Tā pudele"!

Video: Autobuss Debesīs "Tā pudele"

Dziesmas videoversijas režisors ir Jānis Rutmanis, bet montāžas autors ir grupas dalībnieks Ervings Znotiņš, kurš piedalījies arī režijā.

Klips tapis Holivudā 2005. gada vasarā, kad grupa mēnesi koncertēja ASV. "Tieši ceļojuma laikā tapa dziesmas "Tā pudele" skanējums. Tā mums bija aktuālā dziesma. Tā sagadījās, ka bija gana daudz brīva laika, bija arī kamera – ideāli apstākļi, grēks nefilmēt," par klipa tapšanu teic grupas dalībnieks un viens no tā autoriem Ervings Znotiņš.

"Tā pudele" videostāstā kopā ar grupas mūziķiem it bieži redzams kāds īpaši kolorīts tēls – savdabīgais amerikānis Billijs, ar kuru "Autobusa debesīs" mūziķi paspējuši sadraudzēties. Noaugušais savādnis Billijs dzīvo Tenesijas štata kalnos, bet reizēm dodas uz Holivudu, lai filmētos, turklāt viņš to dara sava prieka pēc. Šoreiz Billijs kļuvis par pirāta, jūras vilka tēlu.

Jaunajā klipā redzama gan grupa, gan pirāts Billijs amerikāniskā vidē, to caurauž skati no koncertiem, ikdienā pieredzētais un jūras tēma, bet visa centrā ir pudele svešā krastā.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu