Cosmos "Tu kā, es kā" (audio) (91)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šodien savu skanisko ceļu sācis "Cosmos" jaunākais veikums – oriģinālkompozīcija "Tu kā, es kā", kas uzskatāma par pirmo radiosinglu no 2008.gada pavasarī gaidāmā albuma.

Audio:

"Savas pirmās ugunskristības – akustisko pirmatskaņojumu - dziesma piedzīvoja šoruden, solokoncertos Dzintaru koncertzālē: ieklausoties publikas nerimstošajās ovācijās, kas atskanēja pēc šā darba izskaņas, nespējām pretoties daudzajiem lūgumiem to iemūžināt ierakstā,” stāsta kosmosietis Jānis Šipkēvics. “Tu kā, es kā” teksta autors ir tieši viņš, savukārt mūziku sarakstījis Andris Sējāns, kurš par jauno opusu izsakās ar sirsnīgu humoru: “Izskatās, ka mums radusies pavisam īstena precību dziesma. “Tu kā dille, es kā lociņš, Tu kā maize, es kā sviestiņš” – tas, manuprāt, stāsta par skaistu un patiesu mīlestību uz mūžu..."

"TU KĀ, ES KĀ" (mūzika - Andris Sējāns, vārdi - Jānis Šipkēvics)

Tu kā dille, es kā lociņš, Tu kā maize, es kā sviestiņš, Tu kā arfa, es kā trombons, Tu kā auzas, es kā kombains, Tu kā podiņš, es kā vāciņš, Tu kā roka, es tavs cimdiņš. Tu kā sieva, es kā vīrs, Tu kā pieniņš, es kā kefīrs, Tu kā tornis, es kā zirdziņš, Tu kā veikals, es kā tirdziņš, Tu kā podiņš, es kā vāciņš, Tu kā roka, es tavs cimdiņš. Tu kā dāma, es kā kungs, Tu kā komats, es kā punkts, Tu kā sāpe, es kā zilums, Tu kā asums, es kā dziļums, Tu kā podiņš, es kā vāciņš, Tu kā roka, es Tavs cimdiņš. Lasīsim visu, ko salasīt var, Baudīsim rītdienu šovakar.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu