The Mundane "Labrīt" (audio) (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pašmāju grupa "The Mundane" piedāvā jaunu radiosinglu "Labrīt".

Audio:

Grupa "The Mundane" ik pa laikam iesnaužas mazā klusuma pauzē, lai pēc brīža atkal atgādinātu par savu esamību. Tomēr nu puiši kādu rītu pamodušies un iesnieguši savu jauno singlu "Labrīt" radiostacijās, tagad to nodod jūsu baudījumam. Dziesma ierakstīta pagājušā gada nogalē studijā "Sound Division". Sacerēta kopīgiem spēkiem, pie rakstīšanas un miksēšanas ķēries pats grupas solists Gatis Zaķis.

""Labrīt" tāpēc, ka katru rītu mostamies arvien skaistāki!” stāsta grupas bundzinieks Dagnis Neilands. Viņš arī sola, ka jaunais grupas albums veikalu un mūzikas mīļu plauktos parādīsies šajā gadā. Daļa jaunās plates jau ir ierakstīta, kam apliecinājums ir grupas jaunais singls.

Grupa "The Mundane" pamodusies 1998. gada martā Tukumā. 2001. gadā pēc dažiem ierakstītiem demo un jaunai grupai neraksturīgi daudz nospēlētiem koncertiem dziesma "In You" guva panākumus Latvijas radiostaciju topos. Drīz vien sekoja ierakstu līguma slēgšana ar izdevējkompāniju "UPE".

2001. gadā "The Mundane" spēlēja grupas PLACEBO "Black Market Tour" koncertā Rīgā. 2002. gadā grupa saņēma Latvijas ierakstu kompāniju Gada balvu par labāko debiju, klips "Nav viegli būt Tev" nominēts labākā mūzikas video kategorijā. Tā paša gada jūnijā izdots grupas pirmais albums "Klaji meli".

2002. un 2003. gadu grupa pavada koncertējot daudzviet Latvijā. Notiek izmaiņas grupas sastāvā: līdzšinējā ģitārists Kristapa vietā stājas Ildzis. 2004. gadā grupa raksta jaunas dziesmas un daudz laika pavada mēģinājumos.

Aktīvu koncertdarbību grupa atsāk 2005. gadā un vasarā spēlē kā īpašie viesi Prāta Vētras "Četru krastu" tūres koncertā Kuldīgā. Drīz vien radiostacijās nonāk veiksmīgs singls "Ar divām nepietiek". Skatītājiem tiek piedāvāts dziesmas "Kas Tāds" videoklips, kurš iegūst apbalvojumu konkursa "Lielais Kristaps" ietvaros. Gada beigās un 2006. gada sākumā "The Mundane" aizvada vairākus atzīstamus koncertus Lietuvas galvaspilsētas Viļņas klubos. Patlaban grupa ieraksta albumu un piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu "Labrīt".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu