Āķis & Promoe "12.dziesma" (audio) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Āķis ar Promoe (Zviedrija) cīņā pret dabas katastrofu

Audio:

Latvijas hiphopa izpildītājs Āķis apvienojies spēkiem ar vienu no pēdējo desmit gadu populārākajiem Eiropas reperiem Promoe no grupas "Looptroop" cīņā pret globālās sasilšanas problēmu, nesen pabeidzot kopīgu skaņdarbu, kas sauksies "12. dziesma".

Dziesma vēsta par pēdējo laiku zīmēm, lielu uzsvaru liekot uz cilvēku vienaldzību pret notiekošo visapkārt, postošajām dabas stihijām, kuras jo dienas, jo pieaug gan skaita, gan postošo apmēru ziņā. Stāsts iekļauj sevī lielu devu ironijas par cilvēku izvirzītajām prioritātēm, mirkļa vājumus kā ķīlu iespējamām ilgtermiņa problēmām.

Dziesma ir interesanta ar skatupunktu, no kāda abi hip hop mākslinieki apspēlē šo svarīgo tematiku, - Āķis iejūtas televizora lomā, savukārt Promoe parāda sevi kā televizora skatītāju.

Promoe, ir viens no Zviedrijas hiphopa supergrupas – "Looptroop" dibinātājiem. 2007. gada februārī klausītākais zviedru hiphopa izpildītājs myspace.com – vairāk kā 250 000 reižu vienā mēnesī klausītas viņa dziesmas, simtiem koncertu ārvalstīs, četri soloalbumi: „Government Music” 2001.gadā, „Long Distance Runner” – 2004.gadā, „White Man’s Burden” – 2006.gadā un „Standard Bearer” – 2007. gada DVD+CD.

www.myspace.com/aakjis www.myspace.com/promoe

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu