Ivo Fomins "Laid lai notiek" (audio) (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Liepājas rokmūziķis Ivo Fomins šonedēļ laiž klajā jaunu dziesmu "Laid lai notiek".

Audio:

Mūziku sarakstījis pats Ivo, bet dziesmas tekstu Edmunds Aizkalns. Dziesmas ierakstā un producēšanā piedalījusies visa Ivo Fomina pavadošā grupa. Ģitārists Roberts Dinters, bundzinieks Uldis Knapšis un basģitārists Kristaps Leitis.

Dziesmas ierakstā piedalījies un stīgu aranžējumus veidojis grupas "Tumsa" taustiņinstrumentālists Normunds Kalniņš. Ieraksts tapis Liepājā, Ivo Fominam piederošajā studijā "FM Sound Studio", kur pie ierakstu pults strādāja Egils Mežs.

Ivo Fomins: "Mēs pie šīs dziesmas strādājām ļoti ilgu laiku, un tā tika pārrakstīta vismaz četras reizes, bet miksēta vēl vairāk reižu. Šī ir dziesmas optimālā versija, un man jāsaka liels paldies Normundam Kalniņam, kurš dziesmai piešķīra plašumu. Šī dziesma ir stāsts par to, ka jādzīvo šodien, neatliekot dzīvi uz rītdienu."

Edmunds Aizkalns: "Dziesma ir par šodienu, par laiku, kad jāļauj notikt lietām un notikumiem, par to, ka nevaram palikt vakardienā. Laid, lai notiek, un viss arī notiks. Noteikti gribas, lai šo sajūtu paķer visi, kas klausīsies, un tad ne tas vien vēl var notikt."

Dziesmas “Laid lai notiek” pilnā versija ir lejupielādējama portālā

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu